Strax tillbaka

Som ni kanske märkt går det ju så där för mej att få till något nät och där med också blogginlägg. Fast jag hänger inte läpp utan ser det som en liten semester, tid att bara vara och hitta ny inspiration. Sen är jag tillbaka på söndag igen!

Apropå det förresten: Det här med bloggande är ju otroligt roligt men också något som alltid finns i bakhuvudet, både helg som vardag. Även om jag egentligen inte tycker bloggpauser har varit till så stor hjälp för mej personligen (jag tappar snarare inspiration istället för att få mer) så kan en liten ”breather” kanske ändå vara på sin plats ibland? Hur det än är med det så får det bli så nu! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s