Kråkan och proteinboostad nanaicecream

Hoppas att ni har en fin onsdags…?-kväll (lite dagvill igen). Min är bara bra. Trodde jag skulle bli sjuk tidigare idag eftersom jag plötsligt började frysa helt galet, men efter ett bad och en stund i soffan kändes det bra igen -Skönt.

Eftersom jag visade mej vara ytterst osjuk har jag yogat lite här på kvällskvisten. Mest yin för höfter och rygg, men på slutet testade jag att komma upp i kråkan också (denna). Jag känner att jag nästan, nästan, nääästan är där, men inte riktigt. Jag vågar liksom inte lyfta tåspetsarna från golvet fast att det känns som om jag har balansen. Någon liten del av mej är fortfarande rädd att störta ned på ansiktet och slå ut både tänderna och bryta näsan… Fast det kommer nog! För mej är egentligen inte de där poserna det viktigaste med yogan. Det är istället lugnet, att lära känna kroppen och stretchen som jag gillar mest. Men ändå, vissa grejer kan vara roliga att kunna! Jag får fortsätta träna helt enkelt.

Efter yogan blev det en bananglass, s.k nanaicecream, som jag hade proteinboostat lite med hjälp av ägg och yoghurt. 

Vill du testa att göra den så behöver du (till två portioner):

 • 2 bananer
 • 3 rejäla nävar frysta bär -Jag tog jordgubbar
 • 2 ägg
 • 1 dl turkisk yoghurt

Gör så här: Placera alla ingredienser i en blender eller mixer och mixa loss -En kan behöva putta ned smeten från kanterna ibland. Antingen kan du sedan äta direkt som smoothie bowl eller så gör du som jag: Häll över smeten i en låg form (ju tunnare lager, desto fortare fryser det) och ställ in i frysen i 1-1,5 timme. Klart!

nanaice

nanaice2

6 tankar om “Kråkan och proteinboostad nanaicecream

 1. Kråkan är häftig att bemästra. Det liksom kittlar och känns som man flyger när man gör det första gången. Testa baby crow (på underarmarna) först om det känns läskigt!

  Gilla

  • Längtar tills jag kommer dit 🙂 Haha, skulle testa baby crow men den får jag sjutton inte till? Det är som att jag är för stel överkroppen (eller har för korta armar..haha). Jag får liksom inte ned hela överarmen i marken om jag ska upp med benen mot armarna -Något att jobba på mao 🙂 Tack för tipset!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s