Äntligen torr asfalt! Och om mitt mål

Jag kom ut på en löptur i solen tidigare idag. Fyra supertunga kilometer visade det sej bli -Jag vet inte riktigt vad som hände? Benen liksom bara sa ifrån och blev helt orkeslösa? Fast så där är det ju bara ibland, det har jag lärt mej vid det här laget. Säkert kommer det att kännas mycket bättre nästa gång. Hur som helst var det riktigt, riktigt skönt att få komma ut i solen och springa på BAR, TORR asfalt. Det är inte bara tussilago, sol och småfåglar som är vårtecken: För mej är det där, när asfalten är bar och lite dammigt också ett löfte om vår. I förrgår när jag sprang så såg det minsann inte alls ut så, då var det snö, is och slask precis överallt (även i mina skor..brrr).

Visst ja: Jag pratade ju om att jag hade satt upp ett mål för mej själv och löpningen, tänkte berätta om det nu. Det är verkligen inget storslaget alls men ändå ett mål som passar mej där jag är nu, finfint.  Det blir helt enkelt Vårruset i Västerås 17:e maj! Fast det är inte sträckan som är målet, fem kilometer tar jag mej ju i nuvarande form. Jag tänkte istället att jag skulle ha något slags tidsmål? Fast jag stöter på lite patrull där, för jag vet inte alls vad den tiden skulle vara? Jag vet inte ens vad jag ligger på för ungefärlig tid nu eftersom jag har sprungit mycket utan klocka senaste tiden. Tänker att jag kanske får mäta hur jag ligger till först och sedan bestämma något lagom utmanande. Så får det bli!

mål

Kommer ni ihåg att jag har haft Vårruset som mål tidigare, när jag hade sprungit i ett år ungefär? Då blev det inte av eftersom det var något som krockade med datumet (tror jag) men jag vet att jag ville springa under 30 minuter. Fast eftersom jag har noll aning om hur jag ligger till idag så är det nästan ointressant. Som sagt: Jag får ta reda på det och sedan får jag gräva ifrån där jag står.

Jag tänker att jag kanske ändå behöver lite lopp? Jag har ju bara sprungit ett endaste lopp tidigare: Midnattsloppet i Stockholm 2014. Då såg det ur så här!

 

 

9 tankar om “Äntligen torr asfalt! Och om mitt mål

    • Ja, men faktiskt! Jag har ju känt att det inte riktigt varit min grej, men tro på tusan om jag inte känner mej lite taggad ändå 😀

      Gilla

  1. Så kul med lopp! Du kanske inte behöver sätta bara ett mål? Sätt guld, silver och brons. Tex guld = 30 min, silver = 33 min, brons = 36 min. Så har du inte bara en magisk gräns liksom. Bra oxå när Du inte har koll på loppformen för den kan ju skilja rätt mycket från träningsformen. ☺️

    Gilla

  2. Ping: Kvällsol och fotförsiktighet (trots allt) - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s