Om återkommande maträtter och min skadeoförsiktighet

Jag har precis avslutat min middag bestående av bananpannkaka (1 banan mosad och ihopvispad med två ägg och en nypa salt steks som plättare eller en hel pannkaka). Bananpannkaka är en sån rätt som dyker upp här titt som tätt, ungefär som chiapudding, just för att det är sån enkel, god, mättande mat -Som idag då D jobbar, jag redan ätit lunch bestående av mer lagad mat, jag är själv och inte orkar laga något avancerat, då är bananpannkaka perfekt. Idag så spexade jag till den med ungefär 1/2 dl kokosflingor i smeten -Gott!

bananpannkaka2

Ibland när jag bloggar om samma saker, sånt jag skrivit om förut så tänker jag först att det kanske är tråkigt och tjatigt? Fast sen påminner jag mej själv om att den här bloggen handlar om mitt liv, och mitt liv består faktiskt av saker som att äta samma mat ibland, för att det är bekvämt. Som idag t.ex: Jag har haft världens vanligaste måndag: Jag gick upp och fixade lite här hemma, bloggade, tog en promenad med Daniel, åt lunch, rumsterade mer här hemma, lagade bananpannkaka, åt, och nu sitter jag här och bloggar igen. Men! Jag älskar det ju: Lugna dagar med lunk (så länge de inte blir FÖR rutinmässiga är uppblandade med något spännande nu och då).

Förresten, just promenad blev det idag för att min fot gör lite ont. Det bekymrar mej faktiskt lite eftersom jag tycker att jag fått bra flyt i löpningen nu. Vi får se hur det blir? Jag tänkte i alla fall testa att småjogga lite imorgon och se hur det känns. Det är kanske både en bra och dålig grej med mej som löpare? Jag hänger inte upp mej jättemycket på småkrämpor utan springer oftast igenom dem. Det kanske är oerhört dumdristigt och beror på att jag aldrig skadat mej och därför på något sätt tror att jag inte kan skada mej? Samtidigt, skulle det verkligen göra ont, då skulle jag ju inte ge mej ut och springa. Hur är ni? Uppmärksamma på varje krämpa och vila sej igenom eller lite mer oförsiktiga?

bananpannkaka

8 tankar om “Om återkommande maträtter och min skadeoförsiktighet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s