Vårpepps-depp

Så himla konstig känsla jag har nu: Jag befinner mej i någon slags limbo av vårpepp och vårdepp. Så här: Ena sekunden peppad och taggad att göra massor med saker, starta nya projekt, förnya, göra om. Andra sekunden: Helt låg och så otroligt trött. Fast jag börjar lära mej det här nu och tar det ganska mycket med ro. Det verkar vara exakt så här jag reagerar när årstiderna byts ut, som att kroppen inte hänger med och undrar vad som pågår?

skilla3

Ibland kan jag dock önska att jag var en sån där ”stabil” person, stadig och lugn. En sån som inte hade känslorna utanpå och tog in varenda lilla omväxling i omgivningen, så där ända in i själen. En sån som tuffade på och gjorde sin grej utan att påverkas så himla mycket av allt. Fast sen är frågan: Finns de människorna ens och har de så himla spännande liv i såna fall?

IMG_0823

Uppsidan av att vara sån här som jag är ju också att när en känner lycka och pepp, då är det LYCKA och PEPP med stora bokstäver och det, det är verkligen inte något jag skulle vilja vara utan. Så det är jag just nu: helt lycklig och pirrig med ansiktet vänt mot solen eller toktrött och låg med en filt över samma tryne.

Hur är ni? Påverkas ni av årstidsväxlingar? Hur då i så fall?

 

3 tankar om “Vårpepps-depp

  1. Ping: Mina vårtrötthetslösningar - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s