Kvällssol och fotförsiktighet (trots allt)

Att gå ut i köket framåt kvällskvisten för att sätta på kaffe, råka slå ett  öga ut genom köksfönstret och se att den lilla dungen utanför silar gyllene kvällssol mellan trädstammarna, det är så himla fint. Våren är en sån årstid, som är fylld av såna där små lyckostunder mest hela tiden: när en hör en speciell fågel för första gången, när en ser en tussilago eller en blåsippa för första gången, när en sitter mot en husvägg och känner att solen värmer.

Annars då? Jo, jag såg faktiskt till att vara lite klok med min fot idag också. Tog en rask promenad istället för att springa. Hade mina löparskor på mej och snörade dem annorlunda, med mindre tryck över ovansidan på foten (det är där det känns). Det verkade fungera bra! Småjoggade lite under promenaden, och nej, fick inte ondare. Vill förtydliga förresten: Jag har alltså inte bamse-jätteont. Det är bara lite mol, eller nästan mer en obehaglig känsla än ont-ont. Hoppas det försvinner helt snart, vill så gärna springa! Min målbild nu, förutom Vårruset, är att kunna springa långa rundor i sommar, lunka fram som ett litet tåg ljumma kvällar och känna att kroppen pallar och orkar.

kvällssolen1

kvällssol2

5 tankar om “Kvällssol och fotförsiktighet (trots allt)

  1. Hej igen! Vill bara tacka för din härliga blogg. Jag har följt den ett par år, men senaste året har jag haft uppehåll i min löpning pga graviditet och barnafödande. Nu är min bäbis 5 månader och jag är superpepp på att dra igång löpningen igen. Och då sökte jag mig hit igen och kände peppen direkt! Tack för att du är ärlig och mänsklig, orkar inte läsa andra löparbloggar där det känns för regisserat. Du är som en vanlig människa med mot- och medgång, det är befriande. Idag ska jag sätta igång och powerwalka och kanske springa lite kort, håll tummarna för att inget ramlar ut! 😉

    Gilla

    • Åh, tack snälla!! Din kommentar gör mej verkligen glad ändå in i själen. Det är exakt så jag vill att en ska uppfatta min blogg. Tack och lycka till ❤ Haha, ska absolut hålla tummarna mitt allra hårdaste 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s