Fredagsfeeling och att inte vilja behöva tacka nej

De här fredagarna alltså, så bra! Jag startade min fredag med en löptur.. Eller ok, nu ljög jag: Jag startade min fredag med en obscent lång sovmorgon. Den här fredagen är en sån fredag då Daniel är ledig, då brukar det bli så att vi tjuvstartar helgen redan på fredag morgon, där av sovmorgonen! Men sen sprang jag i alla fall, för första gången denna vecka förresten -Foten har ju ömmat lite så jag har faktiskt varit duktig och vilat med promenader och yoga. Idag mådde dock fossingen bra och jag fick till en bra runda på runt 4 kilometer (mitt svettiga anlete mitt under springturen kan ni se på Instagram: @springerochtrimmar)

Är så taggad på att bygga upp löpningen, det känns så himla roligt just nu. Extra taggad blev jag när Ida frågade om jag ville springa fjällmarathon i Sälen. Nu ska jag i och för sej inte springa det, men taggningen kommer av att jag aldrig mer vill behöva tacka nej till sånt kul för att jag inte är tränad nog -Fast ehm.. nu googlade jag upp det.. Det är ju inte förr än 27 Augusti? Tills dess borde jag väl kunna vara i halvmaraform? Åh, nu blev jag enormt sugen igen! Hm.. får tänka lite mer på detta ändå. Undrar hur fort det går för platserna att ta slut?

Nähä, nu ska jag ta fredagskväll, äta tacos och beundra mina outslagna påskliljor. Ha en härlig fredag!

påsklilja1

påsklilja2

6 tankar om “Fredagsfeeling och att inte vilja behöva tacka nej

    • Det vore hur kul som helst, dessutom världens bästa mål i och med att det är ganska långt fram. Och att få träffa alla er: Ååååh! ❤ Om det inte vore så att jag inte riktigt har råd just nu skulle jag redan vara anmäld. Hoppas inte platserna tar slut.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s