Lördagen i vloggformat

Igår greppade jag kameran och spelade in vad jag tyckte var en massa små filmklipp, det för att göra en liten lördagsvlogg. En lördagsvlogg blev det också, men väldigt kort visade det sej -”Rejäla” 1.13 minuter blev det till slut. Fast det gör inte så mycket, är ändå så himla nöjd över att jag börjar greppa det där med redigering. Som jag skrivit förut: Jag är så sugen på att göra fler inlägg i filmform, och då måste jag ju så klart träna. Nu lärde jag mej t.ex. att jag måste vara stadigare på handen, vända mobilen rätt när jag filmar med den och filma MER eftersom allt blir så mycket kortare än vad en tror.

Jag vet förresten redan att jag kommer att spela in en till video alldeles snart, så snart jag fått prylarna som jag behöver för den. För att inte missa vad det rör sej om och vad det är för prylar jag pratar om, så tycker jag att ni ska prenumerera på min kanal som ni hittar HÄR -Jepp, jag kör helt ogenerat med cliffhangers för att locka in er 😉

Så länge får ni hålla till godo med min lilla lördagsvlogg innehållande sushi och söt katt. Varsågod:

6 tankar om “Lördagen i vloggformat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s