Om påsken och om att börja förverkliga drömmar

Hej och hurra -Springer och Trimmar är tillbaka! Fy alltså, det är en aning stressande att ha sin blogg nere i nästan en vecka. Som tur var har det ju varit påsk och grejer så det har funnits massor med annat att fokusera på. Tänkte dra en sammanfattning om vad som hänt under denna vecka av bortvaro (rätt mycket visar det sej, mest inombords kanske).

Jag har firat påsk i Dalarna, en riktig storpåsk med mamma, Daniel, lillebror och hans fru och hela hennes familj. Väldigt härligt var det, med massor av mat och fint sällskap.  Kameran fick dock stanna hemma (bad blogger) så ingen bilddokumentation finns.

Så här såg det dock ut förra och förrförra påsken.

Förresten, så här på våren får jag om möjligt en ännu större Dala-längtan än jag vanligtvis har. Det blir så tydligt att en inte har samma tillgång till vacker natur när en bor i lägenhet, i alla fall inte så som jag är van vid från min uppväxt, med skogen direkt utanför dörren. På våren vill jag verkligen flytta till en liten stuga i Dalarna och odla saker. En å andra sidan gillar jag ju att vara i närheten av saker så som jag är här: Västerås ligger väldigt nära och Stockholm en knapp timmes tågresa bort.

Men visst ja, jag skrev ju att det kanske hänt mest saker inombords. Jag vet inte om det är våren men jag är så peppad på att ta mej an nya projket! Som ni vet är ju bloggen min enda sysselsättning just nu, men så vill jag inte att det ska vara för evigt. Jag vill snarare att bloggen ska ingå i en liten symfoni av olika sysselsättningar. Fram tills nu har bloggen känts nog (ni som läst här ett tag vet att jag startade bloggen som en första sysselsättning efter en utmattningsdepression) men nu har jag äntligen börjat dra i andra trådar, trådar som sitter fästa i saker jag vill göra. En grej som jag varit sugen på är att ta fotouppdrag. För att kunna göra det måste jag träna och bygga en portfolio. Här om dagen lade jag ut en förfrågan i en facebookgrupp och hux flux hade jag hela fyra inbokade fotograferingar nästa vecka. Lite läskigt känns det, men mest SÅ. HIMLA. KUL! Dessutom har jag en annan idé som jag också har börjat förverkliga så smått, ska berätta om den i sinom tid.

Just nu känns det så himla bra i magen, som att jag är på väg exakt dit jag vill, till en varierad sysselsättning där jag är min egen boss. Detta blir en bra vår!

Och så lite off topic: Min frukost innehöll jordgubbar idag -Mmm, sommarkänsla. Visserligen frysta från Gud vet var, men ändå!

IMG_9477

IMG_9480

 

 

5 tankar om “Om påsken och om att börja förverkliga drömmar

  • Tack snälla du! 🙂

   Nej, det var faktiskt bara en lokal köp och säljsida. Responsen blev enorm med runt 20 intresserade så jag fick lov att begränsa mej rätt kraftigt. Hade alrig trott det :-O Nu gäller det bara att göra bra ifrån sej 🙂

   Gilla

 1. Vad kul! Det är en härlig känsla när man känner att man är på väg åt rätt håll och att allt plötsligt bara faller på plats. Fast det förstås ligger en massa jobb bakom, men att känna att det börjar ge frukt

  Gilla

  • Ja, precis! Plötsligt känns allt lätt och en glömmer att en ibland gråtit sej rödögd under en filt ibland..haha

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s