Söndag innehållande blåbärspannkakor och tussilago

God söndagskväll på er! Hur har er söndag varit? Min har varit fin: Den startade på bästa sätt när Daniel gick upp och gjorde brunch  -Världens godaste amerikanska pannkakor med blåbär. Jag är inte ens någon pannkaksperson men dessa kunde jag ha ätit mej fördärvad på. Sen har dagen flutit på i sakta mak. Vi har gått på en promenad, vi fick till och med till en liten sväng i skogen. I skogsbrynet såg jag första tussilagon för i år -Fint! Efter promenaden gick vi hem och städade <–Inte så himla kul kanske, men skönt att ha gjort till veckan. Veckan som kommer att bli rätt hektisk för mej, fylld med nya grejer -Hektisk men kul och spännande hoppas jag!

Överlag mår jag så himla bra just nu! Det känns nästan lite läskigt att skriva, jag vill ju inte jinxa. Inte för  att jag brukar må dåligt annars, men nu mår jag liksom extra, extra bra. Kan det vara våren och ljuset tro? Eller är det den där Macan jag skrev om igår möjligen? Det kanske är en kombo av allt?  Men mest tror jag faktiskt att det är jag själv och att jag plötsligt ser möjligheter överallt. Det känns lite som något tungt har lossnat? Hur som helst, jag njuter ända ut i tårna just nu.

Jag avslutar med pannkakorna förevigade. Inte för att en kan känna smak genom bild, men på något sätt förtjänade faktiskt dessa att delas med er:

amerikanskapannkakor2

 

amerikanskapannkakor

2 tankar om “Söndag innehållande blåbärspannkakor och tussilago

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s