Diverse fredagstankar

Hej på er! Detta har väl inte varit min starkaste bloggvecka i bloggkarriären men nu börjar jag känna att jag är ”on track” igen, så där så att jag har skaffat mej lite rutiner och kommit på vad som fungerar -Väldigt skönt! Måste dock erkänna, att även om jag skrev hur viktigt träning var i förra inlägget, så har jag inte riktigt lyckats med att fixa in det i schemat på det sätt jag vill. Men det kommer! Ibland måste saker få ta lite tid. Det är bara det att jag är extremt dålig på att tänka så, jag vill att allt ska rulla från första början. Så är det ju dock nästan aldrig -Det är lite av en pågående konflikt vi har, jag och livet 🙂

Men fredag hörrni! Så himla härligt! Detta blir nog en bra fredag (även om min bättre hälf är dunderförkyld). Min dag ser ut som följer: Först ska jag jobba i några timmar till, sedan fredagsstäda och handla lite. I eftermiddag ska jag, om vädret tillåter –Detta kan ha varit den sämsta veckan vädermässigt att boka in flera fotograferingar –fota ett gäng tjejer som dansar Zumba -Hur kul!? Är ju så fascinerad av koordinerade människor p.g.a har själv två vänsterfötter… Det är kanske därför jag gillar löpning så mycket? Bara rakt fram liksom!

Förresten, note to self: Måste verkligen komma ihåg att BÖRJA dagen med frukost. Det är ett misstag som jag gör ofta: Att vara så taggad på att sätta igång med diverse, att jag traskar upp och glömmer frukosten ett par timmar -Superdumt. Idag fick jag i alla fall till det med hjälp av den gamla hederliga chiapuddingen. Denna innehöll mandelmjölk, blåbär och chia och toppades med banan, fler blåbär och jordnötssmör -Mmm.

Vad ska ni hitta på idag och i helgen?

chiapudding

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s