Ett första fotouppdrag och zumba

Är så glad idag! Igår gjorde jag ett av mina första fotouppdrag: Två zumbainstruktörer som ville ha bilder till sin studio. Jag hade ju egentligen flera uppdrag inbokade i veckan som var, men vädret satte käppar i hjulet. Igår var vädret också osäkert, det regnade och klarnade upp om vartannat, men på kvällen, när vi skulle fotografera blev det som tur var fint, solen tittade till och med fram en liten stund. Vi hade valt en plats nere vid ån, dels framför en graffitivägg som kändes väldig zumba och dels vid en sluss och några broar.

Alltså, det var så himla rolig -Härliga människor, härlig miljö och roligt uppdrag. Sen ska jag inte sticka under stolen med att det också var svårt. Att fotografera två människor som rör sej och dessutom dansar är något helt annat än att fotografera ett stillastående objekt. Jag har redan kommit på grejer som jag kunde gjort annorlunda, men det känns faktiskt bara bra. Jag tänker att det är så en lär sej och att en måste våga ta klivet något gång. Gårdagens fotosession var verkligen utbildande och jag har massor med fina bilder att välja bland. Önskemålet var färgglatt, dans och glädje och det tycker jag faktiskt att jag lyckades fånga. Här är ett litet smakprov (tyvärr i lite litet format eftersom jag redigerade den för facebook):

IMG_9854

 

6 tankar om “Ett första fotouppdrag och zumba

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s