Måndag och koncentrationsljud

Godmorgon måndag! Hoppas ni mår bra! Själv mår jag fortfarande så himla toppen vilket är så härligt. Just nu sitter jag i mitt kök/kontor och kikar ut på en dag som ser ut att bli vacker och solig. Här kommer jag nog att bli sittande fram till lunch, sedan, på eftermiddagen, ska jag åka och fotografera en hund. Det var förresten något jag gjorde igår också: Fotograferade en liten tax-tik och  hennes fina matte matte. Taxar alltså -Vilka enormt fotogeniquea små djur!

Nu tjatar jag, men det känns som jag börjar hitta bra rutiner för att hinna med allt. Förut har jag ju till exempel kunnat blogga lite när som, men nu får det lov att bli lite mer uppstyrt och organiserat, något som egentligen bara är bra och gör att jag blir mindre stressad. En kan kanske tro att det kväver kreativiteten men jag tror verkligen att det kan vara tvärt om. Apropå kreativitet förresten: Just nu sitter jag och lyssnar på caféljud som tydligen ska hjälpa koncentrationen och just kreativiteten. Jag är osäker på om det fungerar än, men jag ska ge det en chans tänkte jag. Coffitivity heter sidan som jag lyssnar ifrån. Jag lyssnar just nu på ”morning murmur” -ljud från ett café på morgonen. Annars finns det även bl.a ”lunchtime lounge” och  ”Brazil bistro”. Jag har, till skillnad från många, svårt att lyssna på musik när jag ska koncentrera mej. Det slutar liksom med att jag lyssnar för mycket på texterna och börjar fundera på dem och sedan tappar tråden. Brukar ni lyssna på något speciellt när ni ska koncentrera er?

Ja, men det var väl det för nu. Nu ska jag bita tag i ett par texter och sedan blir det hundfoto -Bra dag!

IMG_1065

 

8 tankar om “Måndag och koncentrationsljud

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s