Piggnar till

Nu börjar jag äntligen känna mej pigg igen. Sen i tisdagsmorgon har jag legat nedbäddad, dunderförkyld. Innan dess hade jag gått omkring och mallat mej över mitt fantastiska immunförsvar: Daniel varit sjuk i flera dagar innan och jag trodde absolut att jag skulle klara mej. Men tji fick jag. På tisdagmorgon vaknade jag febrig med ont i halsen.

Det där med att vara sjuk hörrni: Vad en bedrar sej när en tror att det kanske kommer vara lite mysigt. Jag har någon slags drömbild av att jag ligger på upp-puffade kuddar, i rena sängkläder, äter bananer, dricker te och tittar på Netflix. I verkligheten: En orkar absolut inte bädda rent utan ligger kvar i sina sunkiga, febersvettiga sängkläder med ett nattduksbord tjusigt dekorerat med använda näsdukar och diverse vattenglas. Ont i huvudet har en också så Netflix:andet uteblir helt. Det enda som går i lås är bananerna.

Men nog om det: Nu ska jag ta tag i lite jobb som blivit liggande i veckan. Sedan ska jag ta fredag. Tjoho!

säng

Det är här jag hållit hus i veckan.

4 tankar om “Piggnar till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s