Springlängt, tajtstips och att göra annat

Hörrni, jag tror blogginspirationen gått och gömt sej lite? Egentligen är inte det jättekonstigt eftersom det känns som om jag inte tränat på år. Förkylningen håller fortsatt i sej, jag är piggare i själva kroppen men fortfarande så himla (ursäkta) snorig. Allt jag vill är egentligen att ge mej ut och springa men det känns som kroppen hindrat mej på sista tiden: först foten, sen ryggen och som grädde på moset, förkylning. Ni vet ju hur frustrerande sånt kan vara?

I huvudet målar jag dock upp önskebilder om hur jag vill att det ska vara: Jag vill dra på mej träningskläderna, gå ut och få solen i ansiktet, andas in doften av vår och sakta börja jogga med grusknaster under skorna -Ååh! Nåja, snart blir det av. Så länge tänker jag nog unna mej lite nya vårträningskläder –såg att det var bra pris på sånadäringa shape-tights från Röhnisch ni tjatat om, på Stadium Outlet *tips*. Kanske ska jag köpa ett par sådana? Hm..det kanske var dumt att tipsa om jag nu vill ha tag på ett par? Fast äh, ni är allt värda bra tips 🙂

Annars, förutom förkylning och bristande blogginspiration, är jag fortsatt nöjd med livet. Det känns så himla bra att ha hittat andra sysselsättningar som passar mej så att inte allt bara vilar på bloggen. Jag inbillar mej att det kan göra mitt bloggande lite mer avslappnat och prestigelöst? Jag vet inte hur jag ska förklara riktigt, men en tillvaro där allt bara handlar om blogg är en ganska stressande sådan, speciellt om man inte är en gigantisk blogg där möjligheterna till inkomst bara trillar in (det kanske de förresten inte gör, men jag tänker att en har en större grundtrygghet i sin blogg då?). Apropå andra sysselsättningar så fick jag förresten en fråga om jag inte kan skriva ett inlägg om hur jag vågade ta steget mot att ta fotouppdrag. Ett sådant kommer snart! Det där med foto är något jag fortfarande bara doppat tårna i, men detta kan jag i alla fall säja: De tre fotouppdrag jag hittills gjort har utvecklat mitt foto mer än vad jag kunde ana. 

IMG_8680

Mej själv har jag dock inte fotat på länge, därför får ni hålla tillgodo med en gammal bild. Fast eh.. det är nog lika bra: Mitt förkylda anlete med rödsnuten näsa är inte direkt någon syn för andra just nu.

10 tankar om “Springlängt, tajtstips och att göra annat

 1. Jag upplever också en viss bloggtorka just nu, känns lite segt och jag tycker att jag skriver detsamma mest hela tiden. Men det går ju lite upp och ner det där, i alla fall för mig.
  Krya på dig nu, så du får njuta av en springtur snart!

  ps! Köp nya tights vettja 🙂

  Gilla

  • Skönt på något sätt, att höra att andra också får såna perioder. Önskar dej dock massor av blogginspiration snart 🙂 Även om du upplever att du skriver samma så uppfattar man det inte så tycker jag 🙂

   I will! 😀

   Gilla

  • Njäe, jag tror (och hoppas inte) det. Jag har aldrig reagerat på pollen förut och så ligger det i anslutning till febern så jag tror det är en vanlig förkylning. Haha, förresten: Har knappt stuckit ut näsan, det minskar risken ännu mer tror jag.
   Kram fina du ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s