YouTube-tips: Veganskt och minimalistiskt

Här ser ni börjar jag bli allt mer som kidsen och hänger på YouTube. Det började lite lugnt för något halvår sedan, men nu, nu går det inte en dag utan att jag hämtar inspiration från YouTube. Det blir en aning löjligt, när jag år 2016 ska komma och berätta om YouTube: -”Vet ni, det finns en massa KANALER och en kan PRENUMERERA?!” Ja, men ni hör ju, jag är lite efter.. Men glad ändå!

Jag tänkte i alla fall börja denna vecka med att tipsa om en ny favoritkanal: Jenny MustardJenny är svensk, vegan och bor i Berlin. Hennes kanal handlar om vegansk mat och en minimalistisk livsstil -Superspännande saker. Dessutom är kanalen så. sjukt. snygg. Allt är vackert på ett oförställt vis och jag älskar det!

Här hittar ni kanalenOch här under följer ett smakprovsklipp om hur en gör raw lime pie -Mmmm

3 tankar om “YouTube-tips: Veganskt och minimalistiskt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s