Att ha gått under jorden en vecka

Hej allihop! Jag försvann från Internet och hela alltet en hel vecka. Jag har faktiskt inte gjort annat än att sitta framför datorn och skriva text under hela den här tiden. Ett  uppdrag jag tagit mej an tog lite mer tid och kraft än vad jag väntat mej. Men nu är det klart! YAY! OCH, det är fredag!

Älskar den här frilansartillvaron jag skaffat mej dock. Har bara inte riktigt fått in knixen med hur jag ska få det att flyta med blogg och träning. Nu var i och för sej den här veckan ett extremfall med jobb från tidig morgon till sen kväll. Den erfarenheten har ju gjort mej lite visare kan man säja. Det håller liksom inte att inte sticka ut näsan på en hel vecka.. Idag tog jag mej dock en promenad när jag var klar och all text var inskickad. Under min förkylning och min skrivarvecka har ju gräset hunnit bli grönt (?!) och träden har fått stora bulliga knoppar som snart slår ut. Våren hörrni! Vilken grej.

Nu ska jag ta fredag, bara mysa och ta det lugnt. I helgen tänker jag att jag ska se om jag fortfarande kommer ihåg hur en springer? Det känns som eoner sen. Vi kan faktiskt utnämna denna vecka till min minst aktiva (kroppsligt då, hjärnan är supermusklig) på hela min tid som träningsbloggare.


charlotta

Nu pustar vi ut och tar helg, visst?!

3 tankar om “Att ha gått under jorden en vecka

    • Jo, precis 🙂 Dock var denna vecka hel sjuk, så hoppas jag verkligen inte att det ska bli i framtiden. Eller. Jag ska se till att det inte blir så 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s