Nu sparkar jag igång igen!

Men hallå lilla bloggen! Tanken är att jag ska försöka sparka igång den här sömniga bloggen igen nu. Har verkligen behövt en paus för att komma in i allt annat. Men nu så, nu känner jag att jag har någorlunda koll på läget. Jag tror förresten att jag blir mer stressad av att inte blogga än att faktiskt göra det? Så här: Jag har lagt ned så mycket tid på den här bloggen i flera år, att bara släppa det skulle liksom inte gå. Det skulle vara som att förlora en del av mej själv.

Ni är några som undrat vad det här nya jag pratar om egentligen innebär? Jo, jag har börjat arbeta som frilansande copy/contentwriter. Det innebär att jag skapar innehåll till företag. Dels har jag fasta uppdrag som rullar och dels har tar jag frilansuppdrag. Det här liksom bara kom till mej av en slump när jag hittade ett intressant uppdrag och fick det. Tydligen är jag ganska bra på’t? Who knew? Egentligen är det inte jättekonstigt. Det är ju där min utbildningsbakgrund i mångt och mycket ligger: Media och kommunikation och innovation och entreprenörskap.

Min andra grej är ju fotouppdragen jag redan berättat om. På tisdag fotograferar jag mitt första bröllop som officiell fotograf (iiiiih). Ska bli så himla, himla kul (och nervöst så klart)!

Det har ju tagit sin lilla tid att komma in i allt men nu börjar jag få ihop både jobb, träning och övrig vardag så nu ska bara bloggen in i ekvationen. Och ja, jag springer. Just nu känns benen så himla lätta och pigga, men vi tar löpningen i ett annat inlägg p.g.a den förtjänar det.

Vad händer i era liv så här inför sommaren?

IMG_4421

21 tankar om “Nu sparkar jag igång igen!

  1. Spännande! Och jättegrattis! Men vad gör egentligen en copy/contentwriter? Innehåll. på vilket sätt? Inser hur lite jag kan om en hel del saker 😉

    Gilla

  2. Vad kul att du är tillbaka igen och grattis till jobbet/uppdragen! Själv tränar jag inför kommande maraton i sommar och planerar även bröllopsfesten. Mycket kul på gång med andra ord 🙂

    Gilla

  3. Men! Grattis vännen! Gu va kul dina uppdrag låter (skrev av misstag ‘uppraggad’ i all hast innan jag skrev uppdrag-freudian slip?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s