Pigga ben

Den senaste tiden har jag och löpningen hittat tillbaka till varandra, och det med besked. Det blev ju lite si och så med träning när jag började frilansa. Det var mycket att sätta sej in i och jag blev ofta sittande vid skrivbordet från tidig morgon till sen kväll. Dumt nog prioriterade jag bort träningen lite väl ofta. Men jag antar att det kanske blir så när saker är nya? Jag hade ju tänkt satsa på vårruset, men glömde faktiskt helt bort det mitt i allt. Men nu så, nu har jag sprungit och njutit en hel del på senaste.

I helgen blev det löpning både lördag och söndag vilket faktiskt förvånade mig lite. Efter lördagens löpning trodde jag att jag skulle ha rejäl träningsvärk p.g.a ovana, men tji fick jag. Vaknade upp på söndagen med ben som kändes lätta och pigga, så jag tog en söndagstur också. Samma känsla i benen infann sej: lätta, pigga, glada. Okej, jag är inte så tränad just nu att jag ger mej ut på milrundor. Det blir bara några kilometer i ganska makligt tempo. Men ändå! Är så himla glad över att det går så pass bra.

Nu är jag verkligen nykär i löpningen. Kan en förresten bli annat när en springer genom häggdoft och andas vår, ja nästan sommarluft? Eller ja, jag inser ju att om en dras med pollenallergi, då är det nog lättare att hålla sej för skratt.. Har all sympati för er pollenallergiker.

Vad den här piggheten och brist på träningsvärk beror på vet jag faktiskt inte? Det kan vara en hel del olika saker. Kanske är det all vila mina ben fått, att jag nästan helt slutat med mjölkprodukter (tar den biten i ett eget inlägg), börjat äta b-vitamin, b12 bl,a. Eller så är det bara att jag mår så bra överlag? Hur som helst: Är nöjd och glad som det är. En behöver ju faktiskt inte spekulera så mycket, det räcker med att bara ha’re härligt.

spring

6 tankar om “Pigga ben

  • Ja, så himla, himla härligt. Det var ganska länge sedan det kändes just så för mej så det är extra gött 🙂

   Gilla

  • Ja, den är ju det 🙂 Tyvärr gick jag och blev dunderförkyld mitt i nyförälskelsen :-/ Fast den håller nog i sej ändå!
   Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s