Lätt bitterhet och fantastiska race reports

Hörrni, jag är lite i-landsproblemsbitter (långt ord).. Min förkylning vill inte riiiiktigt släppa taget och jag är så sjukt taggad på löpning. Känslan i kroppen när jag sprang förra veckan var så väldigt bra och jag vill bara sätta tänderna i det igen. Och så går det inte 😦

Jag är så extremt ovan med det här att bli sjuk också? Alltså, nej, jag vet, jag är ju relativt ofta lite småkrasslig, lite rispig i halsen, men inte så här. Nu är det andra gången på ganska kort tid som jag blivit sängliggande i flera dagar med rejäl förkylning. Jag har en teori om att det beror på alla förändringarna i mitt liv just nu. Båda förkylningarna har ju kommit när jag slappnat av efter ett uppdrag eller en större uppgift. Tänker att det kanske är lite som när jag hade migrän som tonåring. Då kom alltid de värsta anfallen just när jag slappnade av. Hur som helst, det ger väl med sej om ett tag.

Apropå löpning förresten, en blir ju om möjligt ännu mer taggad när man läser alla race reports från Göteborgsvarvet. Här hittar ni härliga sådana från både Erika och Ida. Vilka superbrudar! Älskar att läsa race reports! Sitter liksom och biter mej i tungan och håller andan av spänning fast loppet är färdigsprunget för länge sedan.

Själv drömmer jag om att tassa fram på en grusväg och lyssna på fågelkvitter. Snart så, snart blir det av. Ska bara snyta mej färdigt först..

elljusspår

Typ här vill jag springa!

 

 

 

4 tankar om “Lätt bitterhet och fantastiska race reports

 1. Åh TACK Charlotta! Jag är likadan när jag läser rapporterna, det är så spännande att få höra om upplevelsen 😀 Hoppas att du blir frisk snart. Jag känner igen det där med att skiten kommer när man slappnar av. Det hänger säkert ihop med att du kört på med dina nya roliga uppdrag! Håller tummarna att du kan tassa fram på grusvägarna snart igen 😀

  Gilla

 2. Hej!
  Jag har haft långvarig brist på bl.a vitamin B12. Något som hjälpt mig väldigt mycket och som rättat till mina värden idag var när jag hittade denna blogg och började förstå hur allt hänger ihop, genom att ta del av både inlägg och böcker som rör ämnet vilket jag kan rekommendera att fler gör.
  Här är en länk dit: http://gluten-celiaki.blogspot.se

  Mvh Anita

  Gilla

  • Hej Anita!
   Intressant. Jag är ju nu mer vegan så jag äter inte mjölkprodukter och dessutom väldigt lite gluten. Men som sagt, ändå intressant att förkovra sig vidare i 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s