Frustration

Jahopp. Det visade sej att den där förkylningen jag drabbades av var någon slags tvåstegsraket? Just nu befinner jag mej på ofrivillig silent reatreat hemma. Till helgen verkade det ordna upp sej men sen tappade jag helt rösten och fick både mer hosta och snuva vilket känns superstörigt. Okej, jag vet att det inte är synd om mej egentligen, men lite frustrerad får en väl lov att vara?

Jag kan inte prata och jag är trött och snorig. Just det där med att tvingas vara tyst är mest jobbigt. Jag pratar ju annars en hel, himla del har jag märkt? Och utanför pågår sommar och i mitt huvud romantiseras löpningen till helt nya höjder. Vill så gärna SPRINGA. Dessutom har jag en hel del jobb som hjärnan inte klarar av att processa just nu. Det känns lite som att när jag får allt att rulla så dyker något upp och stör och bromsar?

Ja, näe, en kanske inte ska skriva blogginlägg när en är på det här humöret? Det blir lätt lite gnälligt. För som jag skrev: Egentligen är det ju inte ett dugg synd om mej. Jag är bara lite vårförkyld och det går väl över endera dagen tänker jag.

Hoppas ni mår toppen i alla fall! 

11 tankar om “Frustration

  1. Usch då, inge vidare och va sjuk :-/ Du får krya på dig och hoppas det ger sig snart. Vi hade en vända här hemma i mars och i april, men nu har det vart lugnt på sjukfronten som tur är.

    Gilla

  2. Men usch och fy! Förkylningar är faktiskt det värsta som finns! Ibland är det nästan bättre att bli ordentligt sjuk, som i influensa eller nåt, för då går det ju över!

    Hoppas att du mår bättre nu!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s