Optimera sommaren

Namnlöst-1

Visst är det härligt att vi är mitt i sommaren nu? Jag vaknar i alla fall med ett pirr i magen varje morgon när jag kikar ut och inser att solen skiner. Vi har ju fått rätt många sådana dagar nu, visst? Till och med midsommar ser ut att bli helt okej, i alla fall för mej som tänker fira i Dalarna. Regn kommer vi tyvärr att få men en kommer att slippa frysa ihjäl i alla fall.

Men hörrni, har ni någonsin tänkt på att en kan optimera sommaren beroende på var en befinner sej? Det har Zmarta gjort! De har därför tagit fram ett sommarstadsindex. Där kan du genom att svara på några enkla frågor få reda på vilken sommarstad som passar dej bäst. Du kan också kontrollera var du får mest sommar för pengarna. En spännande och nytänkande idé, eller hur?

jagkrans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s