Att inte riktigt veta var en ska börja

Hej alla! Jag har ju verkligen lämnat bloggen för vinden den senaste tiden. Först berodde det på förändrad arbetsbörda, men där känner jag att jag hittat balans igen. Det som verkligen gjorde att jag tappade bort mej och mitt tränings-jag och därmed också bloggen var de attans tre envisa förkylningarna jag fick nu i vår och i början av sommaren. Den senaste kom med så ihärdig hosta att jag faktiskt skadade revbenet på vänster sida. Förutsättningarna för träning och annat kul har därför varit ganska så begränsade så jag bestämde mej helt sonika för att låta lelle bloggen vila i väntan på bättre tider.

Och ja, nu är de bättre tiderna här! Problemet är att jag inte riktigt vet hur man gör längre? Haha, nej, kanske inte så drastiskt, men jag har ju tappat väldigt mycket i kondition och styrka. Jag kan nog räkna gångerna jag tränat under den här våren och sommaren på ena handens fingrar. Jag som drömde om tidiga rundor i morgonsolen. Men det finns ju så klart massor för tid för det än! Det gäller bara att ta den där första rundan. Den har jag planerat in ikväll. Då tänkte jag och Daniel ta en runda i el-ljusspåret och känna på formen. För vet ni, det har varit så himla tråkigt att vara en sån som inte tränar.

Jag blev extra snopen här om dagen förresten. Det finns ett lopp, här där jag bor, som går ut på att en ska springa upp och ned för en brant backe så många gånger en kan under en timme. När jag först hörde talas om det och anmälde mitt intresse befann vi oss nog i april? Jag tänkte hur som helst att jag hade massor av tid att träna. Blev så himla förvånad när jag fick en notifikation om att eventet var i helgen (den som passerat) förra veckan. Det blev som ett kvitto på vilken himla förkylningsdvala jag befunnit mig i sista tiden. Lite har det känts som jag missat hela juni.

Men nu så, nu tar jag nya tag igen! Ikväll ska jag springa. Yay! Känner mej aningen nervös dock. Exakt hur mycket hinner en tappa på två månader?

midsommarblomster

Fira midsommar fick jag i alla fall göra utan förkylning. I Dalarna så klart.

12 tankar om “Att inte riktigt veta var en ska börja

    • Ja, supertråkigt. Nästan så att en skapar sej en ny identitet som ”den förkylda” 😀 Det gick faktiskt toppen att springa, tack för peppen ❤

      Gilla

    • Det gjorde faktiskt det, gick förvånansvärt bra alltså. Måste ha varit den fina peppen från er ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s