Gör juli extra underbar med #Julikalendern

Jag ska snart komma till vad Julikalendern är, men först måste jag bara berätta lite om första löprundan efter förkylningseländet. Jag har alltså knappt sprungit på två månader vilket gjorde mej en aning nervös innan vi gav oss ut igår. Vi bestämde oss för en runda runt det 2,5 långa elljusspåret här (plus promenad på 2 km dit och hem). Och vet ni, det gick så himla, himla bra! Jag var lätt och pigg i benen efter den långa vilan. Första kilometern sprang jag bara och log och drog in den fantastiska doften som skogen bjuder på nu. I slutet där det är många branta backar blev det lite kämpigare, men absolut inte farligt. Att vi dessutom gav oss ut och sprang i solnedgången gjorde det hela ännu mer härligt -Så vackert att en dör lite. En riktigt bra första runda alltså! Det är ju precis det en behöver för motivationen.

IMG_1360

Okej, nu när vi avklarat det viktiga så ska jag berätta lite om Julikalendern! Julikalendern är alltså ett initiativ som mina fina bloggkollegor i BoH dragit igång. Nu är jag lite sen på bollen och har missat några dagar, men precis som jag kan du också hoppa på nu och passa på att förgylla lite juli lite extra. Julikalendern består av hela 52 olika luckor som gör livet lite härligare både för kroppen och för själen. Det kan vara ett yogapass ute, en picknick, att ringa en älskad vän, att köra några valda styrkeövningar eller att, som Helena, testa det där med huksittande.

IMG_1509

Så här går Julikalendern till: Du väljer helt enkelt en lucka under varje dag i Juli och utför den. Det finns luckor som passar alla typer och dagar och humör så du hittar alltid något som passar. Sen kan du dela med dej vad du gjort i dagens lucka i Julikalenderns facebookgrupp -Det är verkligen ett hett tips att gå med där. En behöver bara kika in där för att få massor av träningsinspiration och pepp på livsnjut. Du kan också hashtagga det du gör med #julikalendern på Instagram.

Och sist men inte minst, här är själva kalendern:

julikalendern

10 tankar om “Gör juli extra underbar med #Julikalendern

  1. Ping: Julikalendern | Me, myself & I

  2. Ping: Avbrott i solskenet - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s