Avbrott i solskenet

Vi har har fått en supersommar här än så länge. Det är varmt och solen skiner mest hela tiden. Men för att inte göra er som inte alls haft så fint väder avundsjuka, kan jag berätta att jag vaknade upp till grå himmel och regn idag. På ett sätt kan det vara lite skönt. Så här: Jag har ju ganska nyligen börjat jobba mer och kan eller vill därför inte ta någon semester. Regnet gör att det känns lite mer förlåtande att sitta inne och knappra på datorn.

Fast jag ska inte klaga egentligen. Trots att jag inte har någon semester känns det ändå som att jag har det. Eftersom Daniel har sin semester nu ger även jag mig själv tillåtelse att ta lite sovmorgon. Efter sovmorgonen går jag oftast ut på balkongen och äter min frukost och efter det blir det jobb några timmar. På kvällarna och eftermiddagarna hittar vi sen på något kul eller mysigt att göra. Ikväll tror jag att det blir löpning. Jag har dessutom en hemlig plan om att lura med mej Daniel på lucka 1 i #Julikalendern, nämligen att avsluta löprundan med ett dopp. Fast det beror ju så klart på vädret. Precis nu öppnade sig himlen igen och regnet öser ned hårt, hårt, så vi får väl se..

Nähä, nu ska jag sätta tänderna i allehanda texter. Det som är kul med det jag gör är att jag lär mej så himla mycket om allt möjligt. Jag skriver om allt från hundvalpar till bildäck och det mesta en kan tänka sej där i mellan. Har blivit en fena på att göra snabb research m.a.o.

Lite så här ser det förresten ut hos mej just nu. Hur ser det ut hos er? Solsken, åska, kallt eller varmt?

blommor

väg

lavendel

4 tankar om “Avbrott i solskenet

    • Förstår nog hur du menar, kan känna igen den känslan 🙂 Huvudsaken att det inte är kallt känner jag.

      Gilla

  1. Här i norr har bästa badvädret (+25 och strålande sol) äntligen kommit efter ett par veckor med lite svalare temperaturer och några regniga dagar. Badar på med kidsen och njuter så länge det varar :).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s