Ett mål lika bra som något annat

Här sitter jag med ögon som nu börjar anta en fyrkantig form. Igår fick vi nämligen ett jättelångt strömavbrott som gjorde datorjobb omöjligt. Detta betydde ju så klart desto mer jobb idag. Fast jag klagar inte. Vi passade på att åka och fixa lite välbehövliga saker på Ikea igår istället. Fint det med.

Nu börjar jag dock bli klar för dagen och ser fram emot kvällens löptur. Jag tror att det blir fjärde i ordningen? Alltså sedan jag började springa efter förkylningen(arna) igen. Det känns bra att liksom vara lite på väg. Är konfunderad över mot vad bara? Fast jag tror kanske jag vet: Jag vill helt enkelt kunna springa så långa sträckor att jag hinner njuta innan jag är hemma igen. Bra mål va? Ikväll tror jag att det blir lite omväxling från skogen och en aning asfaltslöpande istället. Tänkte att jag kanske skulle testa min vanliga femkilometersrunda. Enligt mina beräkningar borde det nämligen vara ungefär lika jobbigt som det backiga spåret. Vi får väl se.

Ja men hörrni, det var väl ungefär det jag känner att jag har idag. Nu middag, sedan spring.

jag

2 tankar om “Ett mål lika bra som något annat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s