Ett dagens tips: Sportbälte (?) som sitter som en smäck

Här om dagen köpte jag mej ett… sportbälte? Alltså, heter det verkligen sportbälte? Det låter lite som något man använde på 40-talet, gärna i kombination med äppelknyckarbyxor. Hm..? Löparbälte kanske? Aktivitetsbälte? Äsch, strunt i samma: Jag köpte ett bälte att använda vid löpning helt enkelt.

Jag har länge sneglat på Flip-Belt, men inte kommit till skott. Det kostar ju några kronor och jag har varit rädd för att köpa ett och sedan upptäcka att det inte sitter bra. För så här: Jag vet att Flip-Belt är hyllat av många, men de recensioner som jag sett har varit skrivna av personer som inte har så pass rejäla höfter och rumpa som jag har. Det blir annorlunda med hur saker sitter om en har runda höfter som liksom matar upp saker steg för steg. En vill ju inte ha ett bälte som visar sej trivas bäst dängande runt midjan.

I alla fall, till slut valde jag att köpa ett billigare alternativ hos Kjell & Company. Det kostade bara 100 :- så jag tänkte jag att det inte gjorde lika mycket om det visade sej bli ett fail. Men vet ni, det blev det inte. Jag provsprang det igår och det satt sjutton som en smäck hela tiden. Vågar säga att det faktiskt inte rörde sej en millimeter varken upp eller ned. Det får bli ett tips av det hela alltså!

Det här bältet är mer som en liten midjeväska än en tub som jag förstått att Flip Belt är. Men jag får plats med det jag behöver, det vill säga: Mobil, hörlurar, kort och nycklar. Det finns i flera färger, men jag valde svart p.g.a en vill ju inte att det ska skära sej med övrig outfit 🙂

sportbälte1

sportbälte2

6 tankar om “Ett dagens tips: Sportbälte (?) som sitter som en smäck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s