Det här inspirerar mig

Veckans tema i BoH (som jag är en dag sen med) är inspiration. Vi har alla funderat över vad som gör oss inspirerade till träning.

>Läs till exempel hos Camilla och få massor av tips på både bloggar, Instagramkonton och poddar.

>Eller kika in hos Malin som bjuder på en rejäl dos Jämtlandsinspiration och massor av spännande bloggar.

Och jag då, vad inspireras jag av? Den allra största inspirationen är nog de egna framstegen. Ni vet när en märker att det går lite fortare när en springer eller när en kommer lite längre än förra gången. Sådant eldar på mig ungefär hur mycket som helst. Men, det gäller ju så klart att ta sig till den där punkten där en faktiskt börjar klättra mot framsteg. Då är både bloggar och Instagramkonton en klar inspiration. Jag följer alla i vårt bloggnätverk, både på Instagram och per blogg, och får så enormt mycket inspiration av de kvinnor som är med. Alla har en sån sund syn och en så positiv inställning till det här med hälsa.

Om du också vill låta dig inspireras av dessa fantastiska kvinnor så finns det massor av sätt du kan göra det på. Du kan till exempel följa bloggar om hälsas eget Instagramkonto (det hittar du här). Du kan också följa oss på Facebook. Det som är praktiskt med det är att du får ta del av valda inlägg ur alla våra bloggar. Facebooksidan finns här. Slutligen har vi också en egen hemsida, där hittar du artiklar som är exklusiva för den samt sammanfattningar av alla våra veckoteman. Här finns den.

Så se nu till att trycka på följ på Instagram och Facebook och lägg in vår hemsida i din bloggläsare. Jag lovar att du kommer att få massor med kul inspiration.

inspo

3 tankar om “Det här inspirerar mig

  1. Åh, jag håller med att de egna framstegen är bästa inspirationen! Älskar att gräva lite i mitt egna arkiv eller instagramkonto och se hur långt jag har kommit sedan mina första stapplande steg 😀

    Gilla

    • Ja, men den är ju det 🙂 Fast mina arkiv fungerar inte så bra i det hänseendet. Var i mycket bättre form för två år sedan än nu, men getting there igen 😀

      Gilla

  2. Ping: Inspiration – Bloggar om hälsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s