Tillbaka med nytt namn

Hej hörrni! Jag är tillbaka i bloggvärlden med ett nytt namn, eller ja, egentligen ett gammalt namn, mitt eget namn. Nu hittar ni mig här på http://www.charlottaholding.com.

Jag har saknat att blogga så vansinnigt mycket, jag är helt enkelt inte jag utan blogg. Ni vet, en springer ett superbra pass och sen känns det lite tomt? Vem ska jag berätta för? Inte för att träning nu nödvändigtvis måste rapporteras till andra, men ni vet hur det är. Jag är i alla fall otroligt nöjd med att ha min lilla plats i etern igen.

Vad hände då, varför försvann jag? Det är ju inget tråkigt som har hänt alls, det som hände var att jag startade mitt eget företag och sen har jag haft fullt upp med det. Vem hade anat att det skulle vara så svettigt att jaga kunder, bokföra och skriva hela dagarna? Men det var det, i alla fall för mig. Nu är jag lite mer hemma och trygg i det lelle skribentjobbet så nu vore det ju för himla fint att börja blogga lite igen.

Det ser lite eländigt ut här just nu, men som vanligt kan jag inte hålla mig tills jag har städat upp. Som ni ser så saknas bilder även om alla inlägg finns kvar. Det blir ett litet hästjobb till sen… Jag slängde upp den gamla headern så länge, så att ni ska känna igen er. Jag hoppas så att ni vill komma och hänga här med mig igen. Jag har SAKNAT er!

Det var väl ungefär det för nu. Sjutton vad det känns fint att vara med blogg igen!

Mm, jag vet, gammal bild på mig med, men kameran har dammat lite på senaste.

charlottah1

6 tankar om “Tillbaka med nytt namn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s