Att vara en bloggperson

Det är inte klokt vad härligt det är att vara med blogg igen! Ni kanske inte visste det, men jag har bloggat ända sedan det blev något så när populärt med bloggar, kanske sedan 2007? Eller var det tidigare? Nåväl, jag har i alla fall haft ett par bloggar sedan dess och bloggat mer eller mindre regelbundet. Att plötsligt vara utan blogg var på ett sätt skönt, men faktiskt mest lite obehagligt. Det är nästan som att förlora en kär vän. Samtidigt kanske springer och trimmar-kostymen blev lite för stor? Det blev liksom fyllt av krav, mest från mig själv. Krav på att hålla mig inom en viss ram och krav på att producera innehåll.

hundkex

Den här gången tänkte jag låta bloggandet vara lite mer en härligt fritidssysselsättning, något som jag kan koppla av och ha kul med. Jag märkte dock hur otroligt mycket jag saknat att skriva på en egen blogg, så fort jag skrivit klart det första inlägget ville jag skriva ett till. Jag är nog helt enkelt en bloggperson, lite beroende av det sociala utbytet, nätverkandet och skapandet som det ändå innebär att blogga.

Konstig grej förresten: När jag kopplade bort springer och trimmar så kopplade jag också bort hela bloggvärlden. Min rss-läsare försvann från telefonen och från datorn ganska omgående. Det var liksom något som var så sorgligt med att inte längre vara med i gemenskapen att jag la ned det helt. Men nuså, nu kör vi igen!

midsommarblomster

 

6 tankar om “Att vara en bloggperson

  1. Jag tror det var runt 2004 eller 2005 redan faktiskt :). Härligt att du bloggar igen vännen! Puss och kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s