Löpning väcker kroppen

Klockan fem i morse vaknade jag helt ofrivilligt och sen var det omöjligt att somna om. Gick upp, åt frukost och jobbade undan dagens viktigaste. Var klar redan vid 9.30. Jobbade lite mer, men sen var det som luften gick ur. Fastnade i ett evigt scrollande och stirrande och insåg att jag behövde ge hjärnan och kroppen en treat i form av frisk luft och rörelse.

Alltså, jag älskar att jobba med att skapa innehåll i form av text, det är bara det att det inte är en sysselsättning som kan anklagas för att vara speciellt fysisk. Ganska ofta händer det att jag fastnar vid datorn och det enda träningspass som erbjuds är några enstaka steg ut till köket för att fylla på mer kaffe. Det är så himla viktigt för mig att komma ihåg att röra mig. Det kom jag som tur var ihåg idag så jag drog på mig träningskläderna, snörde på skorna och begav mig ut i det härliga vädret. För vi har verkligen superväder här: Sol, klarblå himmel och luft som börjat dofta sommar.

20170523_154427-01

Mina stackars datorögon blinkade lite försiktigt mot allt det ljusa först, men sen var det bara härligt. Det blev en lagom runda i solskenet, precis så där så att hjärnan och kroppen skulle vakna till liv igen. Jag får påminna mig om och om igen hur mycket det gör för mig att springa. Jag mår så oerhört bra av det! Kommer alltid in piggare, gladare, mindre stressad och med mer energi.

Nu är klockan 17.00 och jag tänkte göra ett sista jobbryck för nu känns allt plötsligt bättre och lättare. Löpning alltså ❤ ❤ ❤

20170523_160837-01

2 tankar om “Löpning väcker kroppen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s