Första riktiga sommardagen

Jag vet inte hur det har varit hos er, men här har det inte varit någon sån där klockren sommardag. Förrän idag då. Visst har det varit varmt och fint tidigare, men ändå inte så där så att det känns riktig sommar. Idag däremot är vädret alldeles fantastiskt. Solen skiner och jag har varit ute på balkongen och planterat. Jag råkade i och för sig visst plantera så pass att jag höll på att tuppa av. Det blir så enormt varmt på vår balkong.

Jag vet inte hur det blir med spring idag bara. Värme+pms+lågt blodtryck brukar inte vara någon höjdare. Hatar att bli sådär lätt i huvudet. Oftast blir jag inte det under tiden jag springer, det kommer efteråt. Visste ni det förresten, om en är en sån med lågt blodtryck (och förmodligen annars också) så är det bra att inte stanna tvärt när en sprungit klart? Det som händer då är att blodtrycket avtar trots att kärlen fortfarande är vidgade. Då kan det vara lite svårt att få ordentlig försörjning upp till knoppen. Eller, nu är jag ingen medicinskt kunnig person här, men jag tror att det är ungefär så det är. Ni behöver ju inte citera mig bara..hehe Jag brukar i alla fall traska omkring lite när jag kommit hem så att kroppen hinner med.

Nu kommer stackars helgjobbande Daniel snart hem, sen ska vi bara ha det fint och äta något gott. Kanske, kanske blir det en löptur ikväll när det blivit lite svalare.

IMG_3960

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s