Att vara sin egen

De senaste dagarna har varit tysta här på bloggen, mycket på grund av det härMen nu börjar jag så smått se ljuset igen vilket är så himla skönt! Någon träning har det inte heller blivit, men imorgon tänkte jag ge mig ut på en lugn runda. LÄNGTAR.

Annars så tickar det lilla livet på som vanligt. Även om det har varit lite grått i veckan så måste jag säga att jag trivs som fisken i vatten som egenföretagare. Ibland får jag nästan en overklighetskänsla: Jag rattar det här helt själv!? Det är superhärligt, speciellt som nya kunder kommer till och faktiskt gillar mitt arbete. Nu ska jag till exempel sätta mig ned och skriva om hälsa och mineraler. Det är ju en dröm att få hålla på med sådant en faktiskt brinner för och tycker är intressant.

Att vara min egen känns ibland som enda vägen för mig. Jag har ett enormt behov av att bestämma själv och styra min egen tid. Det innebär så klart inte att det ändå inte blir mycket jobb, men det känns ändå som jag har makten. Vill jag så kan jag sätta mig ute i solen och jobba en stund. Eller nåja, när någon kommer på hur sjutton en får bort solblänk på skärmen kan jag göra det. Nu ska vi inte glorifiera i onödan här 🙂

Lade förresten till en flik här på bloggen ”Anlita mig som skribent”. Även om det fortfarande ska vara mest löpning och mat här så vill jag ändå knyta bloggen till den andra delen av mig. Meningen är att den där lilla fliken ska bli en liten portfolio vad det lider också. Tänkte ett tag att jag skulle ha en separat skrivarsida, men satsar nog mer på att integrera mitt arbete här. Det räcker liksom att driva en blogg känner jag, i alla fall för nu.

Oh, förresten! Såg att bästa Ida/Träningsblogga ska ratta Runkeepers Instagram. Stort tycker jag, för hur många är vi inte som tagit våra första stapplande löpsteg med Runkeeper på armen, ibland med den där rösten på oavsiktlig maxvolym så att vi nästan hoppat ned i diket av skräck när den tagit ton. Eller är det bara jag. In och följ!

20170523_154423-01

 

 

2 tankar om “Att vara sin egen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s