Någon form av mål?

Nu har jag börjat fundera på det där med mål igen. Ni som har följt mig ett tag vet att jag knappt springer lopp, eller ja, jag har sprungit ett lopp hittills: Midnattsloppet 2014. Samtidigt så ser jag ju hur taggade alla andra verkar bli av att peppa inför lopp, så jag kände att jag kanske också borde? Jag vet inte varför det inte har blivit så många lopp för mig? I sommar var det ju egentligen tänkt att jag skulle springa fjällmaraton, men företaget tog all min tid ett tag och träningen blev liksom inte av så jag fick hoppa av.

Nu funderar jag dock på om jag inte ska ta och anmäla mig till Blodomloppet, 1 mil? Det känns ganska lagom tycker jag. Loppet går i augusti så då kan jag ägna sommaren åt att slipa på formen. Det skulle faktiskt vara roligt att ha något att träna till, det får jag motvilligt erkänna. Innerst inne bor det ju faktiskt en liten tävlingsmänniska som vill komma ut.

20170525_114938-01.jpeg

3 tankar om “Någon form av mål?

 1. Prova om det är ”din grej”!
  Antingen märker du att du kanske inte är så mycket av en ”springa loppet”-person. Och då händer egentligen ingenting.
  Annars får du skitkul och mersmak. Win-win! 🙂

  Gilla

  • Jag tror nog egentligen att det är min grej. Jag tyckte ju till exempel Midnattsloppet var superkul. Kanske handlar det främst om att jag inte orkar rodda iväg till en annan stad. Västerås har varit lite fattigt på lopp, men nu såg jag att det faktiskt finns en hel del 🙂 Tack för peppen!:-)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s