Anlita mig som skribent

Förutom att blogga och springa så arbetar jag också som skribent och content writer. Jag älskar att skapa innehåll på olika sätt och tror att väl valda ord är en av nycklarna till ett framgångsrikt företag. Bra text hjälper dig att bygga förtroende hos dina kunder, medan dålig text gör det motsatta.

När jag skriver tittar jag extra noga på vem din kund är. Att veta för vilken kundgrupp jag skriver för gör att jag kan anpassa tonen på rätt sätt för att fånga intresse och skänka mervärde. Jag har erfarenhet av att skriva inom en mängd olika ämnesområden, till exempel mode, hälsa, ekonomi, inredning och teknik. Jag skriver allt från renodlade bloggtexter till produktbeskrivningar, säljande texter och informationstexter. Naturligtvis klappar hjärtat av förklarliga skäl lite extra för texter om hälsa och träning.

Vill du ha hjälp med text så är du välkommen att kontakta mig på charlottasofiah(at)hotmail.com

(Företaget har f-skatt)

red-hands-woman-creative